Hirdetés

Xiaomi Redmi 6 - 3/32GB - 8 HÓNAP MAGYAR Garanciával eladó

2019-01-23 20:48 8 hónapja Budapest, Érd, Szigetszentmiklós csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

32 990 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladóvá vált egy kiváló, újszerű állapotban lévő Xiaomi Redmi 6 készülék. Én azért vettem, mert édesapám Redmi 5 Plus-a garanciális javításra ment, így mindössze 3 hetet volt használatban. (Miután az elkészült, a Redmi 6 ment a fiókba, mert kisebb a kijelző és már nem lát jól, így visszatért a Redmi 5 Plushoz) Utána meg akartam tartani tartalék telefonnak, de végül úgy döntöttem, hogy kár lenne, hogy benne álljon a pénzem, így eladó sorba került. A kijelzőn edzett üveg van első pillanattól, de sajnos a sarkán fellevegősödött, ettől függetlenül sérülés és karcmentes. A telefonhoz adok egy 3.000 Ft értékű tokot ajándékba, szintés első pillanattól ebben volt, így a készülék 100%-ban sérülésmentes!
2019.szeptember 19-ig garanciális!
Átvételkor, jelenlétemben korlátlanul nyokodható.
Teszt

Amit adok a vételárért cserébe:
- készülék (3GB RAM/32GB tárhely)
- töltőfej
- adat és töltőkábel
- SIM tű
- doboz
- számla
- garanciajegy
- kijelzővédő üveg (a készüléken).

Érdeklődni a 20/910-100hat-os számon, vagy itt a hardveraprón lehet.
Átvétel: H-P 8:00-16:00-ig Szigetszentmiklóson a munkahelyemen (telefonon elmondom a pontos helyszínt), ezen az időszakon kívül Érden, valamint munkaidőn kívül +1500Ft-ért elviszem Budapesten bárhová!
Az ár FIX!
Nem szívesen postázom, jobb szeretem, ha a jelenlétemben megnézi a vevő, hogy mit vásárol, de ha minden kötél szakad, akkor kizárólag előre utalás után a vevő költségére és felelősségére!