Hirdetés

Archív – Amazon Kindle 5 Wifi ebook olvasó (legolcsóbban)

center82 (csendes tag) – 9 éve regisztrált
3 pozitív értékelés
2014-08-15 23:22 7 éve
Debrecen csomagküldéssel is

18 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Amazon Kindle 5 ebook olvasó (legolcsóbban)
Használtként hirdetem, de szinte teljesen új. 2 könyv volt elolvasva rajta csak. Vadonat újnak néz ki. A kábele fel sem lett bontva. Ajándékba vettem, de kihasználatlanság miatt eladóvá vált. Eladni akarom, nem hirdetni, azért ennyi az ára. Ennél csak drágábbak és használtabbak vannak. Amúgy hihetetlen milyen jól néz ki az eInk kijelző.

Kisebb, könnyebb, tökéletes az olvasáshoz – itt az új Kindle 5!

Az új generációs Kindle csak úgy, mint elődje E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik (tiszta, éles szöveget nyújt, nem fárasztja szemet), az olvasási élménye nagyjából azonos egy normális papír könyv lapjaival. Így sötétben való olvasásához lámpafényre van szükség. Magas kontrasztú, nem tükröződik a felülete. Ezáltal erős napfényben és szobában is ugyanolyan jól használható, továbbá nem rontja szemünket az aktív háttérvilágítással és tükröződő felületű tabletekkel szemben.

Felbontása 600×800 pixel (167 ppi), továbbá csak 155 gramm. A készüléknél a teljes érintőképernyős megoldást az 5 irányú navigációs gomb helyettesíti.
Az új készülék 15%-al gyorsabb lapozást tesz lehetővé elődjéhez képest!
A készülék zsebben is elfér (152 x 102 x 8,6 mm), viszont képátlója továbbra is 6” –es.
2GB-os belső memóriáján akár 1400 könyv is tárolható.
A Kindle támogatja a PDF, AZW, TXT, PRC, HTML, MOBI, DOC, DOCX formátumokat, továbbá képformátumokat is megjelenít ( JPEG, PNG GIF, BMP).

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hozzászólok

Hozzászólok