Archív – BandiT bazár!

BandiT (senior tag) – 20 éve regisztrált
27 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-08-09 23:44 18 éve
csak személyes átvétel

1 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Bazár bezárt! Friss árlista nincs!

Hirdetés

Új hozzászólás

  • gabrielarky

    tag

    válasz BandiT #11436 üzenetére

    Hali! Kerestelek előbb telefonon, közben kipróbáltam amit lehetett (ez egy régi gép, AGP-s alaplappal, ebbe nemtudom tenni az új VGA-t) eredmény semmi.

    1. kicseréltem a kábeleket azokra a Y kábelekre amiket a VGA-hoz adtak (és eggyel kevesebb tű volt a csatlakozóikban mint ami az alaplai fekete tápcsatiban), ugyebár ez 2 Y kábel. Indulásnál 3 vörös led felvillan, ventillátor felpörög lepörög, felpörög stb. szokás szerint csak táppal lehet kikapcsolni. ez nemnyert.

    2. Ati 4890 kivesz, betettem a helyére a a régi 7900GT-t, gép felpörög, indulni nem indul ez sem.

    3. Fogtam a 7900GT-t, átraktam a 2. számú PCI-E csatiba, mert egy fórumozó írta hogy mindegy melyikben van a kártya, hátha a csati szar, eredmény ugyanaz, minden felpörög, monitor nem kapcsol be a régi VGA-val sem így sem.

    4. Megfogadtam azt is hogy kiveszem a ramokat és csak 1et hagyok benne. Megnéztem azt is hogy sorrendben az elsőben legyen (DDR1) a proci mellett levő slotban. Eredmény ugyanaz, nem kapcsol be a monitor, de a prociventillátor és winyó pörög.

    Totális letargia :( Ha az új VGA van benne akkor a táp lehet(ne) kevés de mivel a régi VGA-val sem indul így meg az is lehet hogy mind2 PCI-E csati gyárilag szar?

    ilyen a tápom:
    http://www.argep.hu/product_536620.html

    [ Szerkesztve ]

    SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/

Új hozzászólás

Hirdetés