Archív – BandiT bazár!

BandiT (senior tag) – 20 éve regisztrált
27 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-08-09 23:44 18 éve
csak személyes átvétel

1 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Bazár bezárt! Friss árlista nincs!

Hirdetés

Új hozzászólás

  • Ronin_

    tag

    Milyen HTPC házakat tudsz szerezni? Láttam hogy van Silverstone ház. Az is szimpi, de ha van még ajánlat, jöhet. Még annyi, hogy lehet rendelni táv, szoftver nélkül HTPC házat. Ilyenkor az LCD is kiugrik, vagy csak a táv + CD, mert a Thermaltake esetében felröppent ez a dolog? A másik, hogy a távos verziónál ez a táv teljesen jó a media center irányításához is, vagy kifejezetten a saját szoftverhez készült?

    Táp is érdekelne akkor majd. Valami 400W környéki nagyon halk darab kéne, ami megbízható, lehetőleg Aktív PFC-s. A másik gépemben egy Thermaltake 480W-os darab van, amit anno vettem 30eFt körül, de olyan jól működik, hogy pillanatnyi áramszünet esetén a gép újra sem indul. Ilyesmi darab jöhetne, csak már olcsóbban. TT is már levitte azóta az árát. Mit tudnál ajánlani (jah és legyen nagyon nagyon hald, mert ez is a HTPCbe menne)?

    Szerintem 1, max 1,5 hónap múlva leadok egy listát és akkor majd kéne ez a HTPCs gép, meg a munkagépemet is cserélném. Addig még lehet zaklatlak a hülye kérdéseimmel. :)

    üdv.

Új hozzászólás

Hirdetés