Archív – BandiT bazár!

BandiT (senior tag) – 20 éve regisztrált
27 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-08-09 23:44 18 éve
csak személyes átvétel

1 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Bazár bezárt! Friss árlista nincs!

Hirdetés

Új hozzászólás

  • kircso13

    senior tag

    válasz eszgabor #6088 üzenetére

    Nem kötekedni akarok, messze áljon tőlem!

    1.
    Előfordúl, hogy az ár lehet 1-2 száz forintal drágább mint a boltban <----- legyen 7000 ft a boltban ez BandiT-nál 7200 forint! 200forint ---> átutazom a várost elmegy egy csomó időm, esetleg amit a bolt hírdet az nincs raktáron ( mentem úgy fel bp-re hogy nem volt pedig raktáros lista volt, nesze ugrott 5e forintom, de nehogy már üres kézzel térjek haza így vettem egy jól ismert bolba egy alaplapot az alap ár +5e forintért, így már -10e forintba voltam, ez egy igen drága alaplap volt) . Postás bácsi vagy a futár szolgálat az ajtóig hozza , kényelmes megoldás és praktikus! Gondolg el, ha egy 7e forintos dolgot rendelsz és ahhoz hogy olcsobb legyen mint a boltban 7e mínusz posta vagy futár <----- bukni senki nem akar ill. máltai szeretszolgálat az nem itt van! Szerintem aki rendel tudja a rendelés menetét, tudja a költségeket.

    2.

    Garancia 10 év azaz élettartam garancia ( tudtommal) , hogy ez mit takar :

    - 1-2 év bolti gari, a többit a gyártón lehet behajtani, mindaddig ming a termék forgalomba van, ha nincs akkor nincs gari <----- ha tévedek akkor valaki írja le hogyan van :)

    Egy szónak is száz a vége: Aki rendel azért rendel, mert tudja a dolgok menetét, árvonzatát, egyéb költségeket.

    " Nem azt vitatom, hogy rendes vagy-e vagy sem, csak nem tudom mi az előnye annak, ha arc, bolt, helyhezköthetőség nélkül vásárolok és még drágább is mint máshol "

    Bemész a boltba látod az ember arcát <------ és??? Ott vág át ahol akar, persze ha valaki nem ért hozzá! Tudod a s*art is el kell adni.

    Mostani szitu, hogy amit rendeltem ramot , nevet nem akarok mondani, visszaírt, hogy nem valami jó választás , mert sok vele a gond és a minősége is silány ( pedig nem ismerem és nem láttam) <---- ezt korektségnek hívják ( a vevő megbecsülése)
    A rossz hír 100* jobban terjed mint a jó hír!!!

    Szerintem ennyi!

    ..,

Új hozzászólás

Hirdetés