Hirdetés

Eladó egy ASUS Strix GeForce GTX 980 OC Edition VGA-kártya

2018-07-17 05:06 2 éve Bátonyterenye, Eger, Salgótarján csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

60 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó egy kifogástalan állapotban lévő ASUS Strix GeForce GTX 980 OC Edition VGA-kártya. Dobozában, minden tartozékával együtt adom, még a matricák is megvannak. ha le tud a vevő jönni Bátonyterenyére, vásárlás előtt akár a gépemben is kipbóbálhatja (Jelenleg is benne van).

A kártyát 2015. 02. 23-án vásároltam, azaz nem mai csirke, ennélfogva sajnos már nincs rá garancia, viszont még mindig tökéletesen működik és biztos vagyok benne, hogy ha megkímélik, pár évig még tutira nem lesz neki baja.

Bányát nem látott (és nem is fog látni egyik kártyám sem), efelől biztosíthatok mindenkit. Gyárilag húzott, de én nem tuningoltam tovább, nem 3DMark-ra kellett, hanem játszani.

A teljesítménye még most is elég a legtöbb játékhoz, ha megfelelő proci van alatta, akár 1440p-ben is tudja őket futtatni High beállítással. FullHD-ben viszont maximumhoz közeli értékekkel is képes 60 FPS-t kipréselni magából, pl. Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, NieR Automata, DOOM, Mass Effect Andromeda, ezekben biztosan.

Az ár fix 60.000 Ft.-, csere és beszámítás nincs, csak kp, új kártya kell.

Személyes átvétel megoldható Nógrád megye térségében, akár házhoz is viszem, ha megegyezünk a benzinköltségről. De postára is adhatom, akár utánvéttel is, nem kell előre elküldeni a pénzt, viszont a postaköltségről szintén meg kell egyeznünk.

Lehetőleg még július 22. előtt szeretném eladni, utána már nem biztos, hogy meglesz. Akinek kérdése van, nyugodtan írhat, akár ide is.:)

Hozzászólok

Hozzászólok