Archív – 20-30" -os Minőségi Monitorok Bazárja by Oázis Computer! Dell, Eizo, NEC, HP, LG, Samsung!

Brekk (addikt) – 23 éve regisztrált
10 pozitív értékelés
2007-02-21 21:03 17 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Aktuális árak és készletinformációk a honlapon! A raktáron/x napon belül érkezik információk azesetek 99% ban valósak, egyfolytában frissítjük őket! Oázis Computer monitorok

Minden raktáron lévő monitor a helyszinen kiprobalható, összehasonlító tesztekre van lehetőség, illetve lehetőség van az említett monitorok kalibrálására a helyszínen! Szállítás futárral, az egész ország területére! Heti akciók!

Bármilyen kérdés esetén a bolt telefonszámain lehet érdeklődni! 30/522-4-522

Hirdetés

Új hozzászólás

  • V_imi

    csendes tag

    válasz borisz_B #1365 üzenetére

    Játszottál már 245T-vel?

    Csak azért kérdezem meg mindenhol ezt az input lag dolgot, mert előszeretettel dobálóznak vele teszteken is, fórumokon is, holott ez nagyon egyénfüggő. Valakit zavar, valakit nem. Persze nem zárom ki, hogy van olyan monitor, amin a járékok TÉNYLEG élvezhetetlenek, mert elmosódik minden. Éppen ezért rendkívül félreveztő tud lenni.
    Már ott tartok, hogy egyáltalán nem tudom mi a sz*rt vegyek.

    -Kinéztem a Dell 2408WFP-t. Az egy dolog, hogy több mint 60.000Ft-ot ugrott fölfelé pár hónap alatt, de most előjöttek a 'profi játékosok' az input laggal. Viszont a színei tökéletesek és grafikai munkára is ajánlott. Az itteni, prohardveres teszten piedesztálra emelték és akkor az input lagról még nem nyilatkoztak negatívan...

    -Kinéztem a Samsung 245T-t. Ennek az ára szintén magas. Grafikai munkára nagyon ajánlott, csakúgy, mint a fenti kolléga. Ezek szerint ennek is nagy az input lagja.

    -Kinéztem az LG w2600hp-bf -et. Ezen csak dvi és analóg bemenet van. HDMI nincs, tehát ezt úgymond csak pc-vel lehet használni. A fenti kettőn minden van, mi szem-szájnak ingere. A csatlakozók hiánya az árán is látszik, mert viszonylag alacsony. A fórumokon csak jókat írtak róla. Egy srác, ki kalibrál is, azt írta, hogy gyönyörű színei vannak. Teszteken viszont grafikai munkára nem igazán tartották alkalmasnak. Az input lagja kiemelten alacsony, tehát játékra nagyon jó állítólag.

    Nemtom valaki átérzi-e a problémát...

    Nekem játékra, grafikára, filmnézésre egyaránt kell egy új monitor egy-két héten belül és már hülyét kapok a tesztektől és az egymásnak ellentmondó információktól. Nem hiszem el, hogy ha az ember a fent említett 3 tevékenységet szeretné művelni, akkor 2008-ban, az informatika korában vagy 2 féle monitort vesz, vagy egyet 12 milláért...

    Ha valaki ráadásul azt írná, hogy a Dell-el játszott és egyáltalán nem volt zavaró az input lag, akkor végleg összezavarodnék és lekaparnám az arcomat. :)

    Valakinek van valami épkézláb ötlete, hogy mit vegyek? :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás

Hirdetés