Hirdetés

Épített "sleeper" ha valami nem hétköznapit akarsz!

mototiti (csendes tag) – 14 éve regisztrált
69 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2021-01-24 16:53 4 órája
Csongrád

100 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó sorba került kis sleeperünk!

A házikó egy 20éves kívülről teljesen eredeti és érintetlen 2001-ből: HP Workstation x 1000, rajta az ominózus Pentium 4, Designed for Microsoft Windows 2000 / NT matrica.
Viszont a csavar az egészben, ha leveszed az oldalát rájössz, hogy valami nem stimmel a gépet porrá szedtem, teljes átalakítás és újjáépítés után le lett porfestve fehérre minden ami fém, értsd még a tápegység is! Nem holmi gagyi fújós neoluxxal.
Kapott vadonat új ID-Cooling Frost flow White 240-es (RGB) vízhűtést a procira (AMD FX 8350, 8core@4.0GHz) és egy fehér 12cm-es rendszerhűtőt, valamint 12GB (2x4+2x2GB) Samsung memóriát, melyeken FAKE HyperX hűtőborda van, persze csak azért, hogy fehér legyen! Egy Chieftec 750W -os fél moduláris tápegység hajtja az egészet, ami természetesen újra lett kábelezve, nem harisnyáztam, mert nekem tetszik az "industrial" kinézet és kapott egy fehér kapcsolót is. A ház elején látható floppy meghajtó érintetlen, valamint a mobile rack és a 2db optikai meghajtó csak dísz! A Rack ben kapott helyet a 250GB-os Samsung 840 EVO SSD. Az alaplap egy ASUS M5A97 PLUS ami sajnos az utóbbi pár hétben furcsa recsegős hangot ad az alaplapi hangkártyán, de kiváltottam egy USB-s külső hangkártyával, természetesen ez ajándék a gép mellé! (esetleg van egy Genius 5.1 es PCI os hangkártyám azt is oda adhatom mellé) és végül de nem utolsó sorban egy ASUS GTX 1060 DUAL 3GB -os fehér videókártya alkotja a gépet.

Eladás oka: kihasználatlanság... igazából nem mindenáron eladó, csak olyan érdeklődését várom aki értékeli amit lát.
online tanulásra, facebookra kicsit túlzás, erre használta kedvesem, nagyon jó kis masina de szereztem neki egy kis Alienware gépet (ami bőven megfelel neki e helyett)

Ha felkeltette érdeklődésed a masina, írj egy privit árajánlattal vagy cserével, meglátjuk mi sül ki belőle
Viszont beszámolni csak piaci ár alatt tudok, és le kell tesztelnem amit kínálsz, bár ez nem okoz gondot, mert úgy sem postázom a gépet!

Nagyon szépen köszönöm, ha ezt olvastad, mert az azt jelenti, hogy érdekesnek találtad a munkám!
Az Amper legyen veletek!

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hozzászólok

Hozzászólok