Hirdetés

iPhone 5 fekete 32GB gyárilag független

2014-05-29 12:51 5 éve Budapest archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

A telefon első tulajdonosa vagyok, anno megjelenéskor hivatalosan az Apple.hu -ról rendeltem, természetesen gyárilag független, 32gb -os, fekete verzió.

Tavaly ősszel (a garancia lejárta előtt) elromlott, ezért vadonatúj cserekészüléket kaptam, tehát a készülék amit árulok ~fél éves, de garancia nincs már rá.

Mindene teljesen hibátlan, tökéletesen rendeltetésszerűen működik (hallani olyasmiket, hogy az altató/bekapcs gomb berag stb.. ez nem az a széria).

Szépséghiba a szó szoros értelmében, hogy külseje kopott, karcos, 1-2 fél mm-es "horpadással" megviselt, ez várható egyébként sajnos az iPhone 5-ök esetében. Nagyfelbontású képeket mellékelek majd, aki makulátlant, újszerűt keres annak nem lesz megfelelő sajnos.
A kijelző és a kamera viszont karcmentes!

Tartozékok: dobozában, töltőjével, eredeti számlájával, a cserekészülék jegyzőkönyvével.

A készülék dobálva, leejtve soha nem volt, a kopások sajnos mind a puha aluminiumnak és a kulcsoknak, fémpénzeknek köszönhetőek..

Összefoglalva: 32gb -os fekete gyári független iphone5 hibátlan funkcionalitással, sérült külsővel, hivatalos papírokkal megbízható első tulajtól. Beszámítás, csere köszönöm most nem jöhet szóba! Privát üzenetet írjatok!