Hirdetés

Archív – AKCIÓS!! Iphone XS MAX 256 GB GOLD! hibátlan, karcmentes, kopásmentes, FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS ELKELt

l1tt3rat (csendes tag) – 3 éve regisztrált
106 pozitív értékelés
2019-08-04 18:28 12 hónapja
Budapest csomagküldéssel is

292 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Apple

Eladó, egy makulátlan állapotban lévő hibátlan IPHONE XS MAX GOLD ( a legszebb, legritkább kiadás ) 256GB-os telefon, szinte új, nem vehető észre rajta a használat nyoma sem, nagyon vigyáztam rá, kártyafüggetlen gyárilag, karc- és kopásmentes, eredeti gyári töltőkábelével mely nincs szétszaggatva se lelakva tehát ezt sem kell venni neked. Fülese is megvan de higiéniai okokból azt nem nagyon adnám oda, meg az nincs is a legszebb állapotban (nekem nem kéne másé)

Kisebbre váltás miatt válnék meg tőle, nem kenyérre kell, ezért a nevetséges ajánlatokat mellőzzétek, aki olcsó, függő agyon javított vagy csak csupán letiltós sz.rt akar az vegyen a "tesóktól".

Apple garancia van közel év végéig a termékre Budapesten belül szinte bárhol átvehető, kipróbálható igény esetén postázom is.

A telefonon 10.000-res fólia van mely védi a kijelzőt, most raktam rá tehát teljesen új ezt ajándékba adom természetesen valamint egy ütésálló 15.000 forintos tokot szintén( kétrészes) ha nem alkudsz az árból.

Legolcsóbb bolti ára jelenleg is: 406.670Ft (2019.08.04-én csekkolva)

Akksija, kamerája, valamint a face id is tökéletes.

260-270 ért mennek a 64 gigások, eredetileg közel 100ezerrel drágábbak ezek, ezért az árat próbáltam úgy belőni, hogy ne hónapokig kelljen árulni, hanem mindenki jól járjon vele!

Megbízhatóságomat értékeléseim is tükrözik!

7 PLUS, 8PLUS telefont vagy egyéb ajánlatokat is meghallgatok, akár vga beszámítás is játszik, csak is kizárólag piaci ár alatt!

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hozzászólok

Hozzászólok