LG OLED77C2 195cm TV /garancia/

balazs8907 (tag) – 13 éve regisztrált
43 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2024-04-17 19:25 4 órája
Kazincbarcika csak személyes átvétel

700 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó a címben említett tv, kategória és méretváltás miatt. Gyakorlatilag újszerű, makulátlan állapotban, minden gyári kiegészítővel, számlával, garanciával, dobozával. Bármi egyéb kérdésre szívesen válaszolok.

LG OLED77C2 195,6cm (77") 4K UHD Smart TV leírása

Az LG OLED önállóan világító 'SELF-LIT' pixeleinek ragyogó szépsége most még jobban megmutatkozik. A Brightness Booster (Fényerő-rásegítés) a következő szintre emeli az 5. generációs ?9 AI processzor által finomhangolt képet, és akár 20%-kal2 nagyobb fényerőt biztosít. Így most ezzel a kiváló fényhatékonysággal még merészebb látványban lehet részünk.

5. generációs ?9 AI processzor
Intelligencia a szépség mögött. A mélytanulási algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően az LG 5. generációs ?9 AI processzora az előtérben és a háttérben egyaránt kiemeli a tárgyakat, ezzel természetes mélységet kölcsönözve a képnek. Mindezen felül a színek lenyűgözően élénkké, ugyanakkor pontossá válnak.

Végtelen kontraszt
Mivel nincs háttérvilágítás, mely fakíthatná a hatást, az önállóan világító 'SELF-LIT' pixelek a legmélyebb feketével éles kontrasztot biztosítanak bármilyen sötét vagy világos jelenetről legyen is szó. A képen így azokat a legfinomabb részleteket is észre lehet venni, melyek általában nem láthatók.

Dynamic Tone Mapping Pro (Dinamikus színárnyalat-leképezés)
A teljesen új és professzionális dinamikus színárnyalat-leképezés még mélyrehatóbban javítja a kép teljes egészét. Eddig az egyes képkockák javítására csak egyben volt lehetőség. Ez a technológia most már a képernyőt 5000 részre osztva blokkonként is javítja a kontrasztot és a részleteket, hogy még élénkebb HDR minőséget tudjon biztosítani.

Magával ragadó térhangzás
Az 5. generációs ?9 AI processzor a 2 csatornás hangot virtuális 7.1.2 csatornás hanggá alakítja át. Az akciót és a káoszt úgy érezheti maga körül, mintha Ön lenne a film főszereplője.

Thinq AI és webos
Ihletrevan szüksége az esti mozizáshoz? A Thinq javaslatokat tesz az ízlésénekmegfelelően. Profilokat hozhat létre a családtagok számára, így mindenkigyorsan visszatérhet a kedvenc TV-sorozatához, valamint személyre szabottinformációkat és sporteredményeket is kaphat.

Valódi moziélmény
A Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos együttes ereje egy szenzációsan lebilincselő élményt tartogat Önnek. Az LG 5. generációs ?9 AI processzora és a Dolby Vision IQ precíz részletei rendkívüli mélységet biztosítanak és kiemelik a finom textúrákat is.

Szórakozás
Készüljön fel az esti mozizásra, hiszen minden a rendelkezésére áll a határtalan szórakozáshoz. Lényegében bármit megtalál, amit az internetes streaming szolgáltatásokkal nézhet. A Netflix, a Disney+, az Amazon Prime, az Apple TV+ és az HBO Max9 szolgáltatásokkal mindig talál valami érdekeset.

Határtalan játékélmény
Emelje magasabb szintre a játékélményt az első olyan televízióval, amely lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot 4K felbontásban és 120 Hz-en! Így folyamatosabb és élethűbb élményben lehet része. Az 0.1ms-os válaszidővel, az Nvidia G-Sync és az AMD Freesync Premium kompatibilitással és a Vrr-támogatással pedig még az ultragyors akció mozgások is tisztán és folyamatosan jelennek meg.

Cloud Gaming (Felhőalapú játék)
A Geforce NOW szolgáltatással a felhőalapú játékok új univerzuma várja Önt. Közvetlenül a televízió készülékén újra felfedezheti régi kedvenc játékait vagy épp újakra tehet szert.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Új hozzászólás

Új hozzászólás

Hirdetés