Nikon AF-S Nikkor 16-80mm 1:2.8-4E ED DX VR Nano Crystal

matrix (újonc) – 5 éve regisztrált
nincs értékelése
Extra (fizetett hirdetés) 2022-10-02 20:32 10 órája
Veszprém csomagküldéssel is

199 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Nikon

Nagy teljesítményű DX zoom objektív 16–80 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal és f/2,8–4 rekesszel. A legújabb technológiáknak és kompakt kialakításának köszönhetően ez az ideális túraobjektív az igényes fotósoknak.

Ez a sokoldalú, 5x zoom objektív 24–120 mm-nek megfelelő tartományt fog át teljes képes formátumban, a nagy rekesz pedig még több fényképezési lehetőséget teremt. A Nikon lenyűgöző rázkódáscsökkentő rendszerével a képek mindig élesek. Az elektromágneses rekesz pontos expozíciót biztosít magas képkockasebességgel készített felvételek mellett is. Könnyű felépítése kiváló egyensúlyú együttest alkot a gépvázzal, és mivel fluor bevonattal rendelkezik, olyan objektívet kapunk, amely megfelel a legkomolyabb elvárásoknak is.

Nagy teljesítményű 5x zoom objektív: széles, 16–80 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX formátumban kifejezve: 24–120 mm) és gyors, f/2,8–4 maximális rekesszel. A nagy látszószögtől a telefotóig terjedő zoomtartományú objektív az átfogó tájképektől a bensőséges hangulatú portrékig mindenféle felvétel készítésére alkalmas.
Kisméretű, könnyű: kiváló, sokoldalú hordozható utazóobjektív. A kompakt méretekkel rendelkező váz tömege mindössze 480 g, és tökéletesen kiegyensúlyozza a fényképezőgépet.
Gyors rekesz: kellemes mértékű háttérelmosódást tesz lehetővé, és használatával gyenge fényben is éles, a háttértől tisztán elkülönülő témájú képek készíthetők. f/2,8 rekesz 16 mm-es gyújtótávolság mellett (FX formátumban kifejezve: 24 mm) és f/4 rekesz 80 mm fókusztávolság mellett (FX formátumban kifejezve: 120 mm).
Rázkódáscsökkentés (VR): minimalizálja a fényképezőgép rázkódásának hatását, és akár négy lépésközzel hosszabb záridő használatát is lehetővé teszi. A VR funkció működése halk, még videók készítésekor is.
Fejlett optikai kialakítás: a négy ED üvegelem és a három aszferikus lencsetag éles, ragyogó képeket biztosít.
Nanokristály bevonat: még ellenfényben történő fényképezéskor is csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében.
Silent Wave Motor (SWM): a lágy, csendes és pontos automatikus élességállítás érdekében.
Elektromágneses írisz: egységes, pontosabb expozíciót tesz lehetővé, különösen a magas képkockasebességgel készített felvételek mellett.
Fluor bevonat: aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket, a képminőség feláldozása nélkül. A bevonat növeli az eszköz ellenálló képességét, és a felület felsértése nélkül teszi lehetővé az üveg tisztítását.
Minimális fókusztávolság: 0,35 m

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Új hozzászólás

  • Nincsenek látható hozzászólások.

Új hozzászólás

Hirdetés