Archív – Pécel, 48nm lakás, Geotermikus hőszivattyúval, Gyönyörű kert

z1RoX (tag) – 13 éve regisztrált
114 pozitív, 1 negatív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2023-05-02 11:27 1 éve
Pécel csak személyes átvétel

43 000 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Pécel központjához közel 4 épületes Öko lakóparkban, 8000nm2-es gyönyörű botanikus kertnek is beillő természeti környezetben tulajdonostól eladó egy 2012-ben épült emeleti 48nm2-es ingatlan geotermikus hőszivattyúval. A közel passzív lakás AA+ besorolású szinte 0 forintos rezsi költséggel. Az épületek fűtési-hűtési energiáját és melegvíz ellátását a központi kazánházban lévő hőszivattyú látja el, mely a földben elhelyezett talaj kollektor által nyeri az energiát, ahol padló és mennyezet fűtés/hűtéssel oldotta meg a kivitelező, önálló mérő órák beépítésével. Ennek köszönhetően nyáron a hűtés költsége 0Ft, télen pár ezer forint a fűtés. Plusz extraként egy fűtő-hűtő 1 éves A++ klíma is rendelkezésre áll.
Az ingatlan téglából épült 10cm-es hőszigeteléssel. A nyílászárók műanyagok, biztonsági bejárati ajtó-val. Riasztó előkészítése megtörtént, kaputelefon van.

Energetikai besorolása: AA+
Áram: 1x32A
Kábel TV- internet - Digi

A lakáshoz egy tágas autó beálló tartozik, amely 2 autó befogadására alkalmas.

A lakópark az otthon eltöltött pihenő órák remek helyszíne. A kerttervezők központi helyre építették a csobogókkal, szivattyúval, kis híddal és persze gyönyörű vízi növényekkel beültetett tavat. Az épületek között vezető utakat igényes díszburkolatok ékesítik. A szépen parkosított és különleges növényekkel beültet terület fantasztikus összhangban van az épületekkel, melyek díszítésében vissza köszönnek a fa, illetve kő díszítések, mint látvány elemek. Az impozáns kert automata locsoló rendszerrel ellátott, melyet 2 fúrt kút lát el vízzel. A gyerekek részére játszótér lett kialakítva. A lakópark teljesen körbe van kerítve, a kapu elektromos működésű! A park belső világításáról dísz kandeláberek gondoskodnak. Az épületek közösségi területei pedig mozgás érintkezővel és alkonykapcsolóval ellátott. A parkban biztonsági kamerák is lettek elhelyezve.

2023-ban épült új minőségi játszótér a közelben, illetve kondipark.

BKK és vasút állomás 5-8 perc sétával érhető el! Azaz Budapest-Keleti pályaudvar mindössze 25 perc alatt bejutunk.
M0 2-3 perc autóval.

Pécel jól megközelíthető kellemes hangulatú kis város. Óvoda, iskola a közelben. Üzletek szintén szép számmal találhatóak a településen.

További infó: https://ingatlan.com/33526603

06302667628

Hirdető: z1RoX +114 | -1
Üzenek a hirdetőnek
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Hirdetés