Hirdetés

Archív – Profi Szimulátor szett! SimuCUBE+nagy Mige+ThrustmasterT3PAPro+Hidraulkis kézi+Mechanikus váltó

vtrencsenyi (újonc) – 1 éve regisztrált
nincs értékelése
Extra (fizetett hirdetés) 2020-09-25 12:31 4 napja
Nyíregyháza

500 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Sziasztok, sajnos eladóvá vált az OSW szimulátor projectem. Aki tudja mi az az OSW, mit jelent a nyomaték és az encoder cpr azoknak röviden a specifikációk alább, akik nem ismerik azoknak a kisregény ismertető a spec. alatt :D
Direct Drive Kormány (nincs szíj vagy fogaskerék):
Mige 130ST-M15015 szervó (30Nm nyomaték), Biss C encoderrel (4.2 M cpr (pont per fordulat))
Iioni Pro HC szervó vezérlő
Simucube FFB és periféria vezérlő
Weho 1000W tápegység
Leo Bodnar motortartó konzol
Ascher Racing adapter + BG kormany agy + Slide kormány
Standard vészleállító gomb

Pedál:
Thrustmaster T3PA-PRO + USB adapter

Váltó:
DIY saját tervezésű szekvenciális, a Fiesta Rally4-ben lévő mechanika alapján. (érzésre, hangra nagyon közel áll az igazihoz!)

Kézifék:
Valóban olajos, munkahengeres hidrós kézi, 80mm karral

Váz:
sajátgyártású, zártszelvényből, hogy bírja a motor által generált erőhatásokat. A kormány, váltó, kézifék, pedál elrendezés szintén a versenyautó koppintása. FK ülés, ülés konzol, fel/le és előre/hátra csavarozással állítható pozíció.
Jár még egy leo bodnar USB-s vezérlő is. A perifériák közvetlen a simucube-ba is beköthetők RJ45 (internet kábel) adapteren , vagy a leo bodnár vezérlőn is.

Opcionális:
Oculus Rift CV1, két szenzor, két touch controller
Minden vagy új, vagy újszerű.
A szimulátor ára 500.000 Ft.
Az oculus rift 150.000 Ft

Amit érdemes tudni az OSW-ről:
Direct Drive rendszer, a kormánykerék közvetlen a szervó motor tengelyére van rakva. Végtelen kormányszög, nincs késés és holtjáték.
A legtöbb megfizethető készen kapható kormánytól többszörösen nagyobb teljesítménnyel, pontossággal, FFB effekt skálával rendelkezik. Árban jelentősen olcsóbb mint a készen kapható konkurens rendszerek, és legtöbb esetben többet is tud. Végtelenségig bővíthető. Az egyetlen hátrány talán - ami a vevőnek már nem lesz gondja :D - hogy nekem kellett összeállítani és összeszerelni az alkatrészeket, elemeket, tartozékokat.
A SimuCube saját szoftvere játéktól független FFB-t generál, közvetlen a játékból kinyerhető fizika és odometria adatokból. Így jóval több hatást tud szimulálni és pontosabban. A Dirt Rallynak nem a legjobb a fizikája, de még itt is kb minden fűszálat érezni lehet amin átmész.
A szervó motor 30Nm csúcs nyomatékra képes. Ez nem feltétlen a kormány nehézsége, vagy ellenállása miatt kell. A különböző FFB hatások egymásra rakódnak (pl a Dirtben jön a kormány súlya, futomű erők, gumi erők, vibráció stb), és ha az ezeknek az erőknek az összessége eléri a kormány küszöbét úgynevezett "clipping" történik, elvesznek FFB hatások, mert a kormánynak nincs kapacitása átadni.
Példaként a Logitech G25 2.5NM, Fanatec GT3 2.6Nm, Thrustmaster T500 4.4Nm, Fanatec CSW v2 7.1Nm, Fanatec Podium 20Nm, LeoBodnar 16Nm. Ez a szervó 30Nm-t tud.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem