Archív – QPAD CT bazár - vadonat új, bontatlan! darabok, M-es/L-es méretben, posta ON

Synthwave (HÁZIGAZDA) – 16 éve regisztrált
55 pozitív értékelés
2022-10-05 23:09 4 hete
Budapest, Diósd, Érd csomagküldéssel is

4 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál
Márka: QPAD

Archivált hirdetés

Üdv a népekbe,

Hozzám került néhány régi nagyágyú, amik még 2006-ban debütáltak, és vagy 8-10 éve nem nagyon lehet őket beszerezni, vagy ha igen, akkor nem annyiért, mint tőlem (jellemzően külföldi szállítással együtt ~50 USD + várakozás, már ha találsz).

A jö öreg hibrid (Hybratek) padról, a jellegzetesen sima felületű QPAD CT-ről van szó, amiből 5 db bontatlanul várja műanyag hengereiben új gazdáit. Tartozékként egy adag Q|Glidz skatez jár hozzájuk, de a ragasztójuk sajna már elöregedett, így inkább csak trófeák.

Igen fürge jószágok, és jól letapadnak az asztalra; a nagyobb, amivel most funolgatok (kettőt betartalékolok magamnak : >), egy millimétert sem mozdult két napi használat során, de nyilván ez függ az asztaltól is.

Volt/van pár 4 mm vastag példányom is a Mediumból, de azok a sok év állás miatt nem nagyon akarnak kilapulni (bár Zaied elvileg úgy néz ki, hogy sikerrel jár ez ügyben), viszont ezekből a vékonyakból már elment kilenc (plusz a tizedik, amit magamnak bontottam ki), és azokkal nem volt ilyen probléma.

2 x QPAD CT Large, black (405 x 285 x 1,5 mm) – 5000 forint/darab (+ posta)
3 x QPAD CT Medium, black (330 x 255 x 1,5 mm) – 4000 forint/darab (+ posta)

Ha kettőnél többet veszel, lehet szó minimális kedvezményről, de az ár már így is baráti.

Átvétel: személyesen Diósd/Érd, postai csomagküldés/FOXPOST mehet, de csak előre utalást követően
Garancia: sztenderd PH!-s, átvételtől számítva 3 napos pénzvisszafizetéses gari
Értékelésem: új rendszerben 54 pozitív, régiben (phmegbizhatosag.atw.hu -> beírod, hogy [oWn]f4te) 22, azaz összesen 76 +/ 0 -.

A termékinfó él, de a feltöltött képek között is megtalálod a konkrét modellek információs lapjait. Amíg a hirdetés aktív, addig van belőlük elfekvőben a sufni tövén™.

Főkép forrása: vortez.net

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés