Hirdetés

Sennheiser GSP 500 audiofil ÉS gamer headset - 23 hónap Media Markt garancia!

mate_1146 (csendes tag) – 13 éve regisztrált
18 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2020-09-16 19:53 6 órája
Pécs csomagküldéssel is

40 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Sennheiser

Eladó sorba került nemrég vásárolt, ezáltal alig használt, újszerű audiofil gamer fülesem. Személyes átvétel Pécsen, vagy Foxpost az árban! Egyéb szállítási mód (posta, futár) a vevő terhére!

Ilyet nem sokat látsz a használt piacon!

A hangminőségre egész biztosan nem lesz panasz, akármibe is dugod, mert könnyű kihajtani! A két mellékelt gyári szövettel futtatott, tartós és cserélhető kábelnek köszönhetően meg aztán tényleg bármibe dugható.
Kompatibilis PC-vel, iMac-kel, erősítővel, DAC-kal, PS4-gyel, XBOX One-al, mobillal. Csak hogy felsoroljak néhányat.

A mikrofon elsőrangú, a Sennheiser-től megszokott pontos, hű hangvisszaadás. Discordon, in-game chatben és Xbox-on személyesen teszteltem, az álló mikrofonomhoz hasonló volt a minősége. Teljesen felhajtva pedig lekapcsol, néma.

A nyitott kialakítás miatt a térérzet sokkalta tágabb, mint egy zárt füles esetén. Nem csak zenében, játékokban is nagyon jól pozícionál! Pár napig volt a birtokomban egy Logitech G Pro X és azt kell mondjam, ég és föld a kettő mind kényelemben, mind hangminőségben! Szemüveges vagyok, így a kényelem kiemelt fontosságú nálam.

Írhatnék számokat, hogy mennyivel jobb a "fajtársainál", de az élményét nem adja vissza, amit a játékban egy robbanás vagy lövöldözés okoz, a hegedű és a basszus tökéletes hangzását és a vokálok tisztaságát is csak meghallgatva lehet átélni.

Bárkinek tudom javasolni, aki szeretne két legyet egy csapásra: egy jó fejhallgató zenére és filmhez és egy még jobb headset játékhoz!

Ajánlatokat meghallgatok.

U.i.: jelenlegi piaci árát le lehet csekkolni ezen a linken (61.000 Ft): https://mikrofonos-fejhallgato.arukereso.hu/sennheiser/gsp-500-p405289023/

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem