Hirdetés

Vadiúj FÜGGETLEN Sony XZ1 Compact!

2018-02-17 19:47 2 éve Biatorbágy, Budaörs, Budapest archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó vadiúj, csupán bontott Sony XZ1 Comapct! Dobozában, minden tartozékával, mélyen piaci ára alatt. Ezüst színű.
Aki ismeri, annak nem kell bemutatni a készüléket, az egyetlen kisméretű androidos flagship.

Alapvető tulajdonságai:
4.6" HDR kijelző
19MP hátlapi,
8MP előlapi kamera
Gyönyörű 4K videók felvételére képes!
USB-C
2700MAh akksi QuickCharge 3.0
Snapdragon 835
4GB RAM
32GB bővíthető háttértár
Android 8.0
AC wifi, Bluetooth 5.0
Bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó

Ha bármi kérdésed merül fel a telefonnal kapcsolatban, ne habozz, írd meg! :)
Telefonszámom: 0630 5595 112
Privát üzenetre azonnal, vagy néhány órán belül válaszolok

Hozzászólok

 • Aprósólyom

  őstag

  Szia! Közérdekő információként szeretném kérezni, mert a Napokban gondolkodom ilyen telefon beszerzésén, lévén, hogy lement az ára, hogy mi az alja?
  Az alját azért kérdezem, mert mélyen piaci ár alatt hirdeted, viszont a Sony nemzetközi garanciával dolgozik, az EU-ból függetlenül -pl. eBay keresztül- már 115e HUF-ért elérhető postával együtt, vatta újonnan.
  Kártyás vagy Előfizetéses konstrukcióban lett-e megvásárolva?
  :R

 • Szia!

  Az ebay-en keresztül vett vásárlásokat nem tartom piaci árnak, mert nem tudsz sehova fordulni garanciális ügyintézésként, egy paypal számlán kívül semmid nincsen. Nem utolsó sorban nem tudod személyesen megtekinteni, hogy mit is veszel valójában (sony dobozban krumpli? aztán bizonyítgasd, hogy nem te raktad bele és az eladó a csaló. Off, de vettem már SONY! telefont zsírúj, 1év garisként ebay-ről, ami 0 azaz 0 garanciával jött az eladó ígéretén kívül, hogy majd rendes lesz. Egyébként még problémám is adódott vele és az eladó hiába rendelkezett többezer 5* értékeléssel, de felszívódott némi ígérgetés után. Ha nem ér meg -5eFt-ot neked az, hogy hazai dolgot veszel, akkor jó ebayezést, nem vagy a célpiacom)

  Persze tudom, GSM boltok is árulják ekörül az ár körül (#áfacsalás) de ez egy hivatalos Telenorból vett telefon 2ÉV GARANCIÁVAL!, amit nemsokára megyek függetleníteni. Teljesen tehermentes, ha nem az lenne, írtam volna a hirdetésben.
  Tényleg egy bontott dobozról van szó, de a telefon szoftverfrissítés miatt volt csak bekapcsolva egyszer. Minden fólia rajta van és a töltő is fóliás még. Nem hiszem, hogy egy senior tagnak kellene magyaráznom, hogy ez most így "vatta új"-e.

Hozzászólok