Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • szasanyi

    félisten

    válasz Vigneau #10407 üzenetére

    Nyilván való, de ezt is csak poénnak szántam. :B

    Más - rövid VGA tapasztalat: azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben általam használt ATI-AMD VGA-k közül csak a Radeon 5770 volt ami minden tekintetben elnyerte a tetszésemet (fogyasztás, melegedés, teljesítmény és a zajszint), és egyetlen "hátránya", hogy FullHD játékra csak korlátozottan megfelelő. Ennek ellenére a jelenlegi áráért ma is jó vétel.
    A többi vagy sokat fogyasztott és melegedett mint állat (Sapphire 4870 1GB, ami alapból amúgy nem sokkal erősebb az említett 5770-től), vagy a hűtése volt túl zajos és emellett elvártnál picit gyengébben teljesített (MSI 5850 TwinFrozr II).
    A jelenlegi 6870 hangtalan mint a Gigabyte GTX460 1GB OC de annál jobb teljesítményű, és kicsit gyengébb de cserébe halkabb, olcsóbb és kevesebbet fogyaszt mint az MSI GTX560-Ti TwinFrozr II/OC kártya. A képminőség meg... lehet picit jobb, de az is elképzelhető, hogy a te véleményed manipulál és csak bebeszélem magamnak. :)

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Hirdetés