Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • Passape

    tag

    válasz Passape #10534 üzenetére

    Folyt köv.

    @Vigi (10519) Starcraft II-t tudok adni a teszthez, (ha csak ez a baj, van benchmark demo stb. ha szánsz rá időt akkor utánanézek) eredetit annak a gépére rakom akijére akarom, úgyis csak blizzardos acc-al lehet használni (Mercurionak késöbb írok starcraft2 ügyben) :U FBE-t nem ismerem, gondolom valami progi vga bios újrahúzáshoz.

    @sephi (10520) Volt valami konkrét, amit kértél, hogy mi legyen a tesztben? csak mert 2 féle 460 van most nálam, ha olyan tesztre van szükséged amit egy p45+e8600+ 460 768 vagy 1G gigabyte meg tud oldani akkor megcsinálom, vagy segítek ha tudok. ;)
    (10459) Hehe, nah ennek a hirdetőjét kéne kossuth díjjal megtalálni :D

    @Smidi venti Ace mennyiért nem vált meg a ventiktől? vagy mennyi egy ilyen?(ha publikus, vagy privátolható) Eddig csak 12cm-es max 12es fogatban használható 14es-re gondoltam. pedig a stackerem oldalán van egy 30cm-es luk :) (sry hogy most nem gugli a barátom)

    @Vigi (10527) Mi alapján választottál? Volt valami kimerítő teszt, ami meggyőzött, vagy a specben mi számított?

    @Mercutio_ (10524) szeretjük a svéd szépségeket :D(remélem tényleg svéd XD) ami a starcraft II-t illeti, azt ugyan nem tiltják be, ha 10Kért megveszed (Bp-en egy boltban kaptam ennyiért), de nem tudom hallottál-e már a Piratebay botrányokról.

    @kérdés :O valaki nem tud olyan procihűtőről, amit oldalirányban keresztül tudnék huzatni. És most jön a lényeg: ilyen sorrendben kéne a kiépítés: venti borda venti borda venti . Ha nem tiszta akkor majd leírom pontosabban, de vga-t akarok hűteni peltierrel, amin egy 30 fokon tartó elektronika van, a maradék kb 30-40 fokot meg le kéne adnia valahova. Erre sztem alkalmatlan bármelyik jelenlegi vga hűtő. Ahogy néztem olyan 150W-ot le kell tudnia adni :F

    Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3

Hirdetés