Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • fefe9

    tag

    Szép napot.

    Nos, végre megérkezett a 880G Pro3 lapom, és végre van használható gép otthon :DD

    Néhány személyes gondolatot engedjetek meg, remélem, belefér a topicba: az utóbbi időben olvasottak eloszlatták a kételyeimet az Asrock márka komolytalanságáról, de ha maradt volna valami, az rögtön elillan a lap kézbevételével. Ez a hardver igen komoly darab, látszik rajta, hogy profi munka.

    A beszerelést nagyban nehezítette, hogy a 11 hónapos fiam végig közelről kívánta figyelni az eseményeket -igaza van, nem mindennapos dolog a gépszerelgetés-, emiatt első körben sikerült elfelejtenem bedugni az egeret az USB-be, ő viszont kapott egy molex kábelt a polcról, amivel elvolt egy darabig :)

    Bekapcsolás után, mire észbe kaptam, már be is bootolt a W7, meg is döbbentem, mert egy újraindítás után már működött is a rendszer, pedig alaplap és vga csere is volt, ráadásul ez utóbbinál Nvidia ATI-ra, de gond nélkül vette az akadályt az op.rendszer.

    Egyelőre ennyi, másfél órányi használat után csak pozitív dolgokról tudok beszámolni, a proci hőmérsékletek még a gyári hűtővel is kellemesen alakulnak. Most töltöm le a honlapról a driver-eket, és viszem haza USB-n, mert a PATA csatolós DVD-írómat már nem volt lelkierőm összepróbálni a PCI-os átalakítókártyával a lapban, SATA DVD-m meg még nincs.

    --- https://flic.kr/ps/37w6iv ---

Hirdetés