Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • fefe9

    tag

    Szép napot mindenkinek.

    (#10881) Vigneau: "Ki tudja, mikorra érik be ez a gondolatom, így sose bánd. ;)":
    akkor nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim.

    (#10895) smiti: "Közben elkészült a Retro albumom ha valakit érdekel"

    Jó kis album, látom, nálatok is kiskorú szakértő bevonásával zajlanak a dolgok, nálunk is imád részt venni a gyerkőc ilyesmiben.

    Egy kérdésem hadd legyen, nem csak hozzád, hanem mindenkihez: a képeiden láttam egy hengeres IDE kábelt. Nos, én ilyesmit keresek, de a boltokban horror ára van, 800-1500 Ft. között, plusz postaktg, ennyit meg (lehet, kicsinyesen hangzik, de nem az) nem vagyok hajlandó kiadni érte.
    Ha a tisztelt fórumtársak közül van ilyen hengeres kábele valakinek kvázi feleslegbe, és jelképes összegért, vagy tárgyért (tábla Boci csoki, doboz sör, ilyesmi) megválna tőle, vevő lennék rá. Hagyományos IDE kábelem van jópár, de miután önmagamhoz és a rendelkezésre álló időhöz képest egész tisztességesen elrendezgettem a kábeleket a gépben, nem lenne értelme azt bekötni az egy szem meglévő IDE eszközhöz.
    Száz szónak is egy a vége: ha valakinek van ilyen kábele, írjon nekem, akár privátban, akár itt, remélem, a házigazda megbocsátja ezt a kis belső "hirdetést" nekem. :B

    [ Szerkesztve ]

    --- https://flic.kr/ps/37w6iv ---

Hirdetés