Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • föccer

    nagyúr

    válasz Vigneau #15641 üzenetére

    A ceglédi topikot nem szívesen nevezném át Vigneau bazárja névre, lévén majd minden terület egységnek megvan a maga topikja. Így elveszne a Ceglédhez tartozó, ami megbontaná ezt az egységet. Még ha kevésbé forgalmas topikról van is szó.

    Viszont nyugodtan nyithatsz egy külön Vigneau csevegős-offólós topikot, amit be tudunk tenni a ceglédi topik első hszeébe is. A bazárazás, adok-veszek rész a többi, területileg illetékes topikra érvényes szabályokkal mehet. Ez a része majd változni fog az új HA végleges bevezetésével, de még nem alkalultak ki a végleges szabályok.

    Tehát a javaslatom a következő: Vagy csinálatok egy új topikot, ahol ugyan ez a társaság 1-1be átköltözik, vagy használjátok a Ceglédi topikot.

    Csigi kérdezte, hogy mi lesz a többi, hasonló "hirdetéssel". Valószínüleg ugyan ezt fogom felajánlani az azt megnyitó tagoknak is, csak még meg kell találni az összes ilyen hirdetést. :)

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Hirdetés