Hirdetés

Archív – Windows 10 Pro OEM - DIGITÁLIS

juhasz22 (aktív tag) – 10 éve regisztrált
739 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2019-11-24 11:16 3 éve
Budapest

2 490 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál
Márka: Microsoft

Archivált hirdetés

Windows 10 Pro OEM licencek kiemelten kedvezményes áron!
Megbízhatóságom bármikor ellenőrizhető! Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz keresni, napközben a legtöbb esetben azonnal, de maximum másfél órán belül válaszolok neked!
Minden beérkező megkeresést prioritással kezelek, így biztos lehetsz benne, hogy a kiszemelt terméket nálam pillanatok alatt megkapod!

Microsoft Windows 10 Pro 32/64bit OEM - 2490 FT AKCIÓ!

Mi az OEM licenc?
Az OEM az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezésgyártó) rövidítése, és azokra a cégekre vonatkozik, amelyek PC-ket (vagy más eszközöket) szerelnek össze. Az általuk gyártott számítógépek általában előre telepítve tartalmazzák a Windows egy példányát, így hazatérve a vásárlásból azonnal használatba vehetjük őket.
Ezek a Windows változatok az esetek nagyobbik részében OEM példányok, amelyeket kedvezményes áron vásároltak meg a gyártók a Microsofttól, hogy az általuk készített számítógépekre telepítsék őket.
Bár az OEM verziók többsége az új PC-ken köt ki, lehet ilyen verziókat legálisan is vásárolni internetes áruházakban vagy aukciós webhelyeken. Így azok a hozzáértő felhasználók, akik maguk rakják össze számítógépüket, vagy egy olyan PC-t vásárolnak, amelyiken nincs előre telepített operációs rendszer (vagy az régi, elavult), kedvező áron juthatnak hozzá a Windowshoz.
Forrás: Computerworld.hu

Hirdetés