Hirdetés

Xbox Live Gold, Xbox Game Pass és EA Access a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól és az EA-től!

2018-12-27 09:55 10 órája Miskolc

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: új
Szándék: kínál

Üdvözöllek az áruházamban! Nálam megbízható és garanciális forrásból vásárolhatsz digitális módon termékkulcsokat mindenféle platformra. Itt Xbox One platformra találod előfizetéseimet. Xbox One-ra továbbá találsz játékkulcsokat, illetve PC platformra szintén tudsz játékkulcsokat vásárolni tőlem!

Kattints ide, hogy megnézd néhány vásárlóm véleményét rólam!

XBOX GAME PASS ULTIMATE (Game Pass és Live Gold egyben)
14 napos próba: 2400 Ft
1 hónapos: 4700 Ft
3 hónapos: 8900 Ft

XBOX LIVE GOLD

14 napos próba: 1000 Ft

1 hónapos: 3100 Ft
3+1* hónapos: 6500 Ft
6 hónapos: 8400 Ft
12+1* hónapos: 15700 Ft

XBOX GAME PASS

14 napos próba: 1000 Ft
1 hónapos próba: 1300 Ft

3 hónapos: 7800 Ft
6 hónapos: 13900 Ft
12 hónapos: 24100 Ft

EA ACCESS

1 hónapos: 2000 Ft

12 hónapos: 7700 Ft

Árakban kis eltérés előfordulhat!

+1*: A plusz egy hónapot a tőlem vásárolt kód aktiválásakor tudod érvényesíteni, feltéve, ha van bankkártya csatolva a fiókodhoz, és az aktiválási folyamat során bekapcsolod az automatikus megújítását az előfizetésednek (felajánlja ezt a lehetőséget ha a fentebbi előfeltételek adottak). Ezt azonban ki tudod kapcsolni azonnal, így ez a gyakorlatban csupán egy ingyen hónapot jelent számodra. Ajánlom így kihasználni ezt a lehetőséget.

(A próba jelölésű termék kódok csak első alkalommal használhatóak fel! Ha már egyszer aktiváltál a próba kódnak megfelelő előfizetést a Microsoft Accountodon, ne vásárolj ilyen terméket senkitől se! Nem fogja engedni aktiválni! Az ilyen vásárlói hibákért pénz visszatérítést sajnos nem vállalok.)

Nálam nem csak a kódot vásárlod meg, hanem emellett megkapod:
állandó figyelmem (üzenetváltásunk alatt pár perces, azonnali válaszidő, első üzenetedre átlagosan 45 perc alatt válaszolok még ünnepnapon és hétvégén is),
örökös garanciám, biztonságom és professzionalitásom (ha nincs készleten cseretermék, a döntésed alapján várhatunk esetleges készletre vagy visszafizetem a pénzed),
rendkívül gyors sebességem (a pénz érkeztétől számított 1-2 órán belül megkapod amit rendeltél, még ünnepnapon és hétvégén is),
0%-os hibaarányom (nem volt eddig panasz a kódjaimra),
és ezek mellett a fejlesztőket is támogatod (kódjaim a Microsofttól és EA-től származnak, nem szürke forrásból).

Ha neked számít a kód mögötti háttér és biztonság (és mégpedig jobb, hogyha számít), nálam jobban ezt senki nem fogja neked tudni garantálni.

Mindezek mellett a kódjaim akár 50%-80%-al is olcsóbbak lehetnek mint a bolti árak, viszont ugyanazon forrásból származnak! Ami másnál akciós ár, az nálam alapár!

Fizetési módok: Banki átutalás (1-2 óra átfutás), banki befizetés (OTP, azonnali), PayPal (azonnali), OTP 7*24 utalás (azonnali)
Elérhetőségem: HardverApró privát üzenet

Nézd meg többi hirdetésemet is!

Hozzászólok

Hozzászólok