Archív – 20-30" -os Minőségi Monitorok Bazárja by Oázis Computer! Dell, Eizo, NEC, HP, LG, Samsung!

Brekk (addikt) – 23 éve regisztrált
10 pozitív értékelés
2007-02-21 21:03 17 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Aktuális árak és készletinformációk a honlapon! A raktáron/x napon belül érkezik információk azesetek 99% ban valósak, egyfolytában frissítjük őket! Oázis Computer monitorok

Minden raktáron lévő monitor a helyszinen kiprobalható, összehasonlító tesztekre van lehetőség, illetve lehetőség van az említett monitorok kalibrálására a helyszínen! Szállítás futárral, az egész ország területére! Heti akciók!

Bármilyen kérdés esetén a bolt telefonszámain lehet érdeklődni! 30/522-4-522

Hirdetés

Új hozzászólás

  • borisz_B

    tag

    válasz V_imi #1367 üzenetére

    Nekem csak Dell 2407wfp volt, de mivel észrevehetően nagyon nagynak tartottam az inputlagot, ezért (még jó árban) el is adtam! Az egyik ismerősöm Eizo crt-jável el is végeztem a tesztet, mivel nem akartam elhinni, hogy ilyen látványos volt, meg az utánhúzása is, és bizony elszörnyedtem, mikor 46 és 69ms közötti lagot láttam a saját szememmel, sőt az egyik ismerős is elhozta akkor a vadi-badí új 2408wfp monitorját is (nagy dicsekedés közepette), és még jobban elszörnyedtünk a 61-96ms közötti lagon!
    A jelenlegi Lenovo L220x monitoromon is elvégeztem a tesztet, és 11-24ms között volt látható az eltérés egy crt-hez képest, ami 1/3-1/4-e a dellnek!!! :K :F
    Ami a samu 245T illeti, majd mindenütt hasonló lagot produkál, mint a 2408wfp!
    Mivel engem nagyon zavart a lag, bár nem vagyok valami hardos játékos, de én is kételkedtem, mikor vásárlás előtt voltam, de annyira meggyőzőek voltak az eladók, hogy "ezzel az újabb rev.vel már nincsenek ilyen gondok", hát megvettem, és bizony nagyot csalódtam!

    szvsz a most kaphatók közül, ami szinte majd mindenre jó és kiváló, az a HP LP2475W a 24"osok között, majd minden tesztben átlagosan 21-30ms közötti a lagja, nagyon kiváló a H-IPS panelje, grafikára is (kalibrálva) kifogástalan kijelzőt kaphatsz - és nagyon kiváló ár, érték és tudás szinten!

    Romboljunk, hogy építhessünk!

Új hozzászólás

Hirdetés