Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Vigneau #13597 üzenetére

    Ja, kispórolták azt a fránya órajelgenerátort, biztos annyi problémát okozott (anyagit, maximum..). De azért rendesek, hogy egy kis +pénzért lehet venni szorzózáKulcsot..általában emiatt az is Ks procit vesz, akinem esze ágában sincs tuningolni..mert ugye a lehetőség legyen adott. Részemről viszont köszi, de megelégszek a +700MHzel, amit elértem :)

    Persze, a difik maradnak..csak ugye más súlya van, amíg mondjuk 40ks 460ra fizetsz rá 15kt ~25% +sebességért, mint ha már akkor kéne ráfizetni ennyit, mikor a 460 alig ér 25kt..valahol húznia kell az embernek egy határt, meddig vár..mert utána okafogyottá válik egy hasonlóan kis lépés.

    Mások hírdetéseivel az a baj, hogy az ő cuccukért nem én dolgoztam meg..ergó amíg én értékelem, ahogy, a saját munkám értékét, addig nekem ne próbálja senki megmondani, mennyiért adjam el a nehezen megkeresett pénzemen vett cuccot..mert az nem veszem jó néven :)

    Van fent Palit 560TI/2GB, elgondolkodtam..nagy kár, hogy nem fekete, hanem piros nyákos..tudom, nem számít, meg volt ugye a GW460 is, ami piros volt, de szeretném, ha végre "kész" lenne a gép, egyenfeketében ;p

    [ Szerkesztve ]

Hirdetés