Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
76 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 17 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • szasanyi

    félisten

    válasz Vigneau #13837 üzenetére

    Új nincs 65k alatt, legalábbis én nem láttam... viszont 80k-ért igen. ;] Egyébként már megvettem amit szerettem volna, úgy tűnik jó is úgyhogy nem túráztatom magam rajta. Amúgy is tudjuk, hogy mindig ez van csak idő kérdése - és asszem mondtam is neked, hogy legkésőbb őszre sztem jelentősen csökkenni fog az áruk (az újaknak is). Amit én vettem ma, az üzletben ~90k bruttóért kinek kell? Még ez a 65k is sok volt.

    Azon kívül a GTX670 az 570 helyett, a GTX670-Ti pedig az 580 helyett lesz a palettán, kvázi a teljesítményük hasonló lesz vagy alig jobb, mint ahogyan van a HD7870 -6970 és a HD7850-6950 esetében is. Persze DX11.1 támogatása és a lényegesen kisebb fogyasztása lesz már, cserébe magas áron várható.

    Viszont feltettem a GTA IV + EfLC duót, gondoltam kipróbálom már hogy néz ki, és hogyan fut ezen a jelenlegi gépemen. Csak mert annyira favorizáltátok, meghogy milyen hw igés, úgyhogy akkor nézzük! :) Minden maximumom van (1080p), kivéve látótávolság és a másik kettő alatt (már nemtom mik) és ~68FPS a beépített benchmark szerinti sebesség. Ez jó? Nincs semmilyen összahasonlítási alapom.

    A másik ami felment mellé(jük) a Batman AA, na az tényleg jól néz ki maximális beállításokkal - PhysX is maxin van, ti. a GTX560-Ti kártyával így volt akadás ezért kíváncsi voltam erre is, de ezzel nincs. A másik kedvencem a Batman AC csak ezért nem került még fel, mert várok a magyarítására. :B

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Hirdetés