Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
76 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 17 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Vigneau #14449 üzenetére

    Jópofa, picit korrektebb a látványvilág vele..persze erőforrásigényes, de ugye a GTA4 alapból sem kíméli a vasat..ha meg már izzad, legyen szép.

    2560as 570 földművesvakítás, ahogy a 2GBos elődök is..ahol akkora textúrák vannak, már a GPU lenne kevés..érdemi előrelépés tényleg a 670..bár, árát és a tuningolt 570 teljesítményét figyelembe véve, bajban vagy, tényleg nincs még itt az ideje váltáson gondolkodni :N

    SSDre játékot..csak akkor, ha nincs jobb ötleted elverni a zsét..alig számít. Nálam ott futnak javarészt, mióta cseréltem az F60at 830/128ra, de nincs semmi extra..ha nem lennék lusta átírni a telepítési útvonalakat, nyugodtan ellennének vinyón is a gamék..az egyszeri betöltési időn felül ~semmi difi..nem igazán fordul elő, hogy elfogyna 8GB RAM és swappolgatni kelljen..

    Ha már feltétlenül költeni akarsz, nagyobb képméretre menj rá..egészen más élmény nagyban nyomulni..32"@FHDtól felfelé indul a móka.

Hirdetés