Archív – Vigneau interaktív blogbazárja

Vigneau (félisten) – 20 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
Bazár (fizetett hirdetés) 2006-12-14 13:44 18 éve
csak személyes átvétel

0 Ft

Állapot: használt
Szándék: keres

Archivált hirdetés

Tisztelt Fórumtársak!

Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni...

Csak lazán és kulturáltan. ;)

Köszönettel: Vigneau

Hirdetés

  • fefe9

    tag

    Szép reggelt.

    Nos, ezt a Bull-dolgot látva csak remélni merem, hogy a későbbi szériákból lesz olyan proci, ami jól teljesít, és komolyabb ár/érték aránnyal bír majd.
    Szuverén dolog: én nyugodt vagyok, mert a jelenlegi Phenom II 555 egy darabig kiszolgálja az igényeimet, elvileg négymagosítható a kicsike, de úgy nem használtam huzamosabb ideig, elég a mostani teljesítménye.
    Talán jövőre kinéz egy VGA csere, 4850-et eladom, helyette 5770 vagy egy GTS450 a kiszemelt, ez még belefér az anyagi keretbe (remélem).

    Kicsit off, de a lokális témába gondolom belefér: téli gumit vadászok a Suzukim-hoz, úgy tűnik, meg is van a hely, Törtelen egy gumiszervizben ajánlottak használtat, egész korrekt áron. Mivel nem sokat megyek, és a pénz is nagyon kiszámolt, így az új gumi nem jöhet szóba sajna :(

    Találtam Cegléden is, de telefonban bizonytalanok voltak az állapotukat illetően, meg nem volt akkora választék, mint Törtelen. A Reifenmann-nál meg egyből azzal kezdtek, hogy vegyek új gumit akciósan, mondom én használtat keresek, erre csak fújta a magáét, így elköszöntem :)

    [ Szerkesztve ]

    --- https://flic.kr/ps/37w6iv ---

Hirdetés